Cine suntem

Echipa Tulli lucrează din 2005 pentru a duce un zâmbet pe faţa copiilor. Poţi alege din peste 10.000 de tipuri de jucării existente în depozitul nostru, jucării pe care ţi le livrăm acasă în una-două zile.

Aşa a început...

Ideea pornirii unui magazin de jucării online, ca afacere de familie, a apărut când, în preajma naşterii primului copil într-una dintre familii, am obosit căutând jucării în mall-uri cu preţuri incredibil de mari, în prăvălioare pe străzi, în vânzoleala înfricoşătoare din preajma sărbătorilor.

O jumătate de milion de pachete ne recomandă

Deşi nu mai suntem de dimensiunile afacerii “de familie”, firma noastră este condusă şi dezvoltată cu idei noi, de proprietarii iniţiali. În 2013, am depăşit o jumătate de milion de pachete vândute cu succes. În anii trecuţi am primit enorm de multe premii şi distincţii - la succesele noastre contribuind, în egală măsură, colegii noştri şi cumpărătorii noştri fideli.

Te ajutăm!

Practic, suntem un magazin de jucării pe internet, dar totuşi credem că legătura personală poate depăşi multe dificultăţi, - de exemplu, în cazul utilizatorilor de internet cu mai puţină experienţă. La noi se poate comanda şi prin telefon, rezolvăm înregistrarea comenzii, recomandăm jucării, ajutăm la trimiterea comenzii.

Noi vom fi aici!

În ciuda faptului că în numai câţiva ani am devenit web-magazinul de jucării cu cea mai mare cifră de vânzări, am rămas poate cel mai popular şi mai “accesibil” magazin de jucării. De Sărbătorile Crăciunului, elfii noştri, efectiv, ambalează şi îi predau lui Moş Crăciun mai multe zeci de mii de jucării: lucrăm pentru a aduce un zâmbet pe faţa copiilor tăi!