Informaţii

Ghid pentru utilizarea paginii

Utilizaţi motorul de căutare pentru a căuta produse specifice. Astfel, puteţi găsi cu uşurinţă totul: introduceţi un cuvânt cheie sau un număr de articol în câmpul gol din dreapta-sus a paginii, şi faceţi click pe butonul „Căutare”. Rezultatele căutării le puteţi restrânge prin variantele din partea stângă (de exemplu, în funcţie de mărci, categorii, sau categoria de vârstă), şi puteţi modifica ordinea cu butoanele de deasupra listei.

Recomandăm să folosiţi diferitele opţiuni de filtrare.
Puteţi găsi produsele după Categorie, Mărci, Personaje sau Distribuitori: accesând meniurile derulante din partea de sus a paginii, puteţi merge direct la grupul de produse căutat - apoi puteţi restrânge oferta din partea stângă a listei.

Aveţi opţiunea să selectaţi produsele la Oferte speciale. Aici le găsiţi toate produsele oferite la preţuri promoţionale. Produsele care au preţuri reduse pentru o anumită perioadă de timp, specificăm cât durează oferta. Unde nu este specificat limită de timp, oferta este valabilă în limita stocului sau de cantitatea produselor oferită cu reducere.

Pagina de tip listă: Gama de produse selectată este afişată pe o pagină de listă. Ordinea produselor afişate puteţi modifica folosind butoanele din partea de sus a listei. Puteţi ordona după nume, după apariţie, după preţ sau după preţul promoţional. Produsele de pagina de tip listă includ descrierile, preţul net actualizat, preţul de vânzare recomandat şi utilizat în magazinul web Tulli, numărul articolului şi codul furnizorului. Produsul, produsele selectate puteţi pune în coş şi aici. Este posibil să introduceţi cantitatea pentru mai multe produse simultan, apoi apăsând butonul „În coş toate” toate produsele sunt adăugate deodată în coşul virtual.

Pagina produsului: Aici găsiţi descriere detaliată şi imagine care poate fi mărită despre fiecare produs, precum şi alte informaţii. Dacă vă place produsul puteţi pune în coş apăsând butonul „Pun în coş”. De îndată ce un produs este introdus în coş, conţinutul coşului apare pe partea stângă a paginii cu următoarele informaţii: nume produs, cantitate, preţ şi total. Aceasta este actualizată constant, prezentând întotdeauna ultimele cinci produse adăugate în coş. După ce produsul a fost pus în coş, puteţi alege următoarele: Verific conţinutul coşului sau Caut mai departe. Dacă disponibilitatea unui produs scade sub un nivel, pe pagină apare o informaţie despre acesta. Dac aţi terminat cu cumpărături, atunci apăsaţi butonul „La Casă”,

Casa:

Aici puteţi Confirma modul de livrare şi puteţi alege modul de plată. Pe ultima pagină puteţi vedea detaliile comenzii, puteţi verifica datele, dacă este necesar puteţi scrie menţiune. Dacă totul este în regulă, faceţi click pe butonul Finalizarea comenzii.
Vă trimitem imediat un e-mail de confirmare automată, în care vom ataşa comanda şi în format CSV. Despre statutul (expedierea) comenzii vă informă tor prin e-mail. E-mailul de confirmare despre expediţie conţine un număr de referinţă client şi un link care vă permite să urmăriţi traseul pachetului prin intermediul site-ului Fancourier.

Comenzile anterioare:

Aveţi opţiunea să vizualizaţi din nou toate comenzile plasate anterioare şi să comandaţi din nou. Faceţi click pe „Comenzile mele anterioare” unde puteţi vedea oricare dintre comenzile făcute de dumneavoastră.
Dacă doriţi să cumpăraţi din nou aceeaşi produse, trebuie doar selectat comanda potrivită apăsând butonul de Vizualizare, după care puteţi pune din nou în coş toate produsele apăsând butonul „În coş toate”.